Renovera innergård Botkyrka

Välkommen till GW Asfalt! Vi levererar helhetslösningar inom mark- och tätskiktsarbeten med särskilt fokus på renovering av innergårdar i Botkyrka. I vår arbetsstyrka finns några av stadens mest erfarna och specialiserade hantverkare på området. Vårt skickliga team tar sig årligen ann mängder av innergårds-projekt av olika storlek och upplägg i storstadsregionen.

Om du är ute efter någon som kan renovera innergården i Botkyrka så har du alltså hamnat helt rätt! Kontakta oss via telefon eller mail idag så bokar vi ett kostnadsfritt möte där vi får diskutera omfattning, pris och förhoppningar med arbetet.

Varför renovera innergården i Botkyrka?

Som innerstadsbo slår pulsen emot dig direkt då du kliver utanför porten. Trafiken som rusar förbi, människor som trängs längs gatorna och ljuden som aldrig riktigt upphör. Då är innergården din oas. En plats där du kan luta dig tillbaka och njuta av att du får vara avskärmad från storstadens stress för en stund. Man ska inte förringa den viktiga roll som en välskött och trevlig innergård kan spela för människor som bor i storstadsområden. En välplanerad och fint renoverad innergård i Botkyrka fungerar dessutom som en utmärkt mötesplats som främjar granngemenskap. Där kan människor som bor i samma bostadsrättsförening mötas och lära känna varandra vid grillen, i solstolen eller vid gungorna. 

Tyvärr är det fortsatt många föreningar i Botkyrka som väljer att prioritera bort underhållet av den lilla oasen. Många säger att de har renoveringen av innergården i Botkyrka på agendan, men kommer aldrig till skott utan prioriterar alltid andra saker före. Huvudstaden kryllar av innergårdar med enorm potential, men som endast agerar förvaringsutrymme för cyklar, mopeder och sopkärl. Det tycker vi är väldigt synd. På GW Asfalt är vi väl medvetna om de stora vinster som en förening kan göra de man ser till att renovera sin innergård i Botkyrka. Därför glädjer det oss att se att innergårdsrenoveringarnas vind blåser allt starkare! Idag är efterfrågan på dessa arbeten i Botkyrka större än någonsin tidigare. Allt fler föreningar inser det viktiga syfte som den lilla oasen fyller i människors liv.

Olika behov för renovering av innergård i Botkyrka

Det finns inga ensidiga svar till varför man väljer att renovera innergården i Botkyrka. På GW Asfalt får vi förfrågningar som grundar sig i en mängd olika behov. Som tur är kan vi svara på alla. Vårt team besitter kunskap och erfarenhet av alla arbeten som en innergårdsrenovering i Botkyrka kan innebära. Vi dränerar, byter tätskikt, lägger sten och utför många andra uppgifter som våra kunder ber oss om. Nedan listar vi fyra av de vanligaste anledningarna till att man väljer att renovera sin innergård i Botkyrka. 

Funktionalitet

Förfrågningarna kan handla om att en förening vill ha vår hjälp för att göra ytan mer funktionell för de som bor i fastigheten. Innergården är en plats dit alla ska ha tillgång. Om någon boende exempelvis har funktionsvariationer som begränsar åtkomsten av innergården kan vi se till att ordna ytan så att han eller hon får ta lika stor del av den som andra. Funktionaliteten kan också handla om möjligheten för de boende att hänga upp tvätt på tork eller andra sysslor som inte är möjliga att uträtta i mindre lägenheter.

Utseende

Många av de föreningar som kontaktar oss för renovering av innergårdar i Botkyrka vill helt enkelt göra ytan finare. För detta syfte finns det otroligt mycket som vi kan göra, beroende på vilka behov man har. Många innergårdar har exempelvis gammal, sliten och ojämn mark, och avsaknaden av blommor och växter gör att gården kan uppfattas som kall och tråkig. På GW Asfalt jämnar vi till och lägger ny asfalt och/eller stengolv. Våra innergårdsproffs kan dessutom se till att addera lite liv och färg i form av olika växter och arrangemang som tilltalar ögat.

Trygghet

Innergården ska inte bara vara funktionell och estetiskt tilltalande. Den ska naturligtvis också vara trygg och säker för alla som vistas där. När vi renoverar innergårdar i Botkyrka har vi alltid säkerheten i första rummet. Vi tar hänsyn till att människor i olika åldrar ska kunna njuta av innergården utan att skada sig. Vi strävar efter att skapa jämna och lättillgängliga ytor för att reducera risken för snubbelolyckor. Och vi arbetar för att minska förekomsten av farliga ytor för mindre barn. Trygghet för alla, helt enkelt!

Den sociala aspekten

Sist men långt ifrån minst. En välplanerad och trevlig innergård kan öppna dörrar till nya bekantskaper mellan de boende i huset. Man kan komma långt genom att skapa en trivsam plats där det finns rum för några utemöbler och en grill. Kanske också ett litet odlingsland. Eller varför inte en gammal hederlig hammock? Innergården är till för de boende. Det ska vara en yta där de får slappna av, umgås, laga mat, fika, odla sockerärtor eller vad de än känner att de vill ägna sin lediga tid åt.

Att renovera innergård i Botkyrka kräver planering

Precis som med alla andra typer av arbeten så kräver renovering av innergårdar i Botkyrka ett stort mått grundarbete och noggrann planering. Alla innergårdar ser olika ut. De som har vistats på några olika innergårdar känner till att de alla har sin egen unika charm och design. På GW Asfalt är vi experter på att utnyttja potentialen som finns i varje innergård. Genom nära dialog med föreningen, noggrann planering av arbetet och ordentligt grundarbete tar vi fram lösningar som passar för de boendes önskemål. Ett vanligt inslag då vi renoverar innergårdar i Botkyrka är man önskar ha en del av gården som passar såväl för avkoppling, grillning och sociala tillställningar. Man kan också tänka sig att tillägna en del av gården åt de mindre boende. Det är inte ovanligt att vi ordnar små lekplatser i form av exempelvis gungor och/eller rutschkana. Innergården blir dessutom betydligt trivsammare med lite växtlighet. Därför är arrangemang av blommor, buskar, träd och mini-trädgårdar ofta inslag i de renoveringsarbeten vi utför i Botkyrka. Trots att det känns mindre glamouröst än ytor för sociala tillställningar och odlingar kan vi också ordna utökade parkeringsmöjligheter då vi renoverar innergårdar i Botkyrka. Alla som äger bil i huvudstaden känner till den utbredda bristen på någonstans att parkera. Om innergården i fråga har några kvadratmeter över så kan vi ordna några platser för bilar eller motorcyklar.

GW Asfalt - för högkvalitativ innergårdsrenovering i Botkyrka

Teamet på GW Asfalt har genomfört mängder av renoveringar av olika innergårdar i Botkyrka. Vi strävar alltid efter att leverera resultat som både speglar kundernas önskemål och som håller riktigt hög kvalitet. Alla projekt kräver olika åtgärder för att slutresultatet ska bli optimalt. Därför är det väldigt viktigt att man, som bostadsrättsförening eller hyresgästförening, väljer ett bolag vars verksamhet har stor bredd. På GW Asfalt så har vi kompetens att vi kan utföra allt ifrån olika typer av betongarbeten, stenläggning och gjutning till fuktsäkring, isolering och många andra områden. Oavsett vad renoveringen av din innergård i Botkyrka kräver så har vår skickliga och erfarna arbetsstyrkan den kunskap som krävs för att du ska bli nöjd med arbetet.

Anpassad renovering av innergård i Botkyrka

Alla föreningar har olika behov för sina innergårdar. För att kunna leverera exakt de funktioner som våra kunder vill ha arbetar vi med helhetslösningar som passar för de specifika önskemålen. I vissa fall kan det handla om att man vill utöka vatten- och röranslutningar för att regnvatten lättare ska kunna rinna undan, eller för att man enklare vill kunna skölja av möbler, cyklar eller andra saker som drar åt sig smuts. I andra projekt kan det vara brist tak, skydd och/eller belysning som utgör det största problemet för föreningen. Vi lyssnar på vilka specifika önskemål som våra kunder har, och anpassar tjänsterna efter dem.

Vilken typ av renoveringen i Botkyrka behöver just er innergård? Hör av er till oss och berätta om era önskemål och behov redan idag så bokar vi ett kostnadsfritt möte för att höra mer om projektet!

Läs mer om att renovera innergård Stockholm här